Інформація
Пошук

Йогурт полуничний в мультиварці

Йогурт полуничний в мультиварці

Інгредієнти:

  • Молоко пастеризоване 3,2%: 350 мл
  • Вершки 10%: 350 мл
  • Кисляк 2,5%: 300 мл
  • Тепла вода - 0,5 літра
  • Борошно - приблизно 2 півлітрових баночки
  • Дріжджі свіжі - 20 грамів (1/5 брикету)
  • Пшеничне борошно - 4-5 склянок
  • Житнє борошно - 1,5 склянок
  • Кисле молоко - 500 мл
  • Полуниця 100 г


Приготування:

Полуницю нарізати кубиками по 0,5 см. Молоко, вершки і кисле молоко кімнатної температури змішати, додати полуницю, перемішати в окремій ємкості та розлити в стаканчики для йогурту (можуть бути у комплекті, або треба придбати окремо в наборі Rotex RAM03-M). Налити 100 мл. води в чашу мультиварки-скороварки. Наповнені стаканчики поставити в чашу мультиварки-скороварки. Закрити кришку. Клапан випуску пари залишаємо в положенні «ВІДКРИТО». Натиснути кнопку «ШЕФ-ПОВАР», доки червоний індикатор не загориться на режимі «ЙОГУРТ». За замовчуванням висвітиться 8 годин. Готувати до завершення програми. Готовий йогурт поставити в холодильник на 2-3 години.


Для мультиварок-скороварок ROTEX

  • ROTEX REPC72-B
  • ROTEX REPC73-B
  • ROTEX REPC75-B
  • ROTEX REPC76-B